Langer volhouden in de slaapkamer doe je zo

Als je het bed deelt met je vriendin of vrouw, dan wil je het jouw bedpartner natuurlijk volledig naar haar zin maken als man. Je wilt haar het genot geven, maar als je telkens te snel klaar bent wanneer jullie het bed delen kan dat een probleem worden. Natuurlijk heeft iedere man hier wel eens mee te maken, maar het is natuurlijk vervelend als dit niet beter gaat worden op termijn.

Veel vrouwen zullen het ook wel begrijpen dat niet iedere man het uren kan volhouden in de slaapkamer. Maar als jij eraan wilt werken om het langer vol te kunnen houden, willen we je in dit artikel een aantal tips meegeven. We hopen dat je er iets aan hebt en het al snel kunt gaan toepassen.

Laat het niet over aan het toeval, maar krijg meer controle

Als je het bed gaat delen met iemand, dan het verschilt het vaak per dag hoe lang jij het uit kunt houden. Dat is natuurlijk vervelend, want je wilt eigenlijk meer controle hebben en het niet overlaten aan het toeval. Er zijn echter manieren om meer controle te krijgen over het klaarkomen uitstellen. Daar kun je een bepaalde spier voor trainen waar nog niet veel mannen van hebben gehoord. Toch is de kans groot dat je de spier wel eens gebruikt hebt. De PC spier is een belangrijke spier in het uitstellen van het orgasme. Deze spier gebruik je als je tijdens het plassen opeens moet afknijpen. Die spier kun je gaan trainen om meer controle te krijgen over de ejaculatie.

Het trainen van deze spier is niet ingewikkeld. Je hoeft er niet voor naar de sportschool of attributen voor aan de schaffen. Het trainen van de PC spier kun je gewoon gedurende de dag uitvoeren. Bijvoorbeeld als je achter je bureau zit om te werken. Naarmate je de spier traint zal je steeds meer controle krijgen over het ejaculeren. Wanneer je op het punt aankomt dat het bijna staat te gebeuren, is het zaak om deze spier sterk aan te spannen. Je kunt zo het klaarkomen uitstellen in de slaapkamer. Wanneer ga jij beginnen met het trainen van deze spier?